Weingut Erich Meier
Erich Meier ist experimentierfreudig, innovativ, eigenständig und hat ein gutes Gespür für Trends. Manchmal arbeitet er Tag und Nacht, bis der Wein seine Vollendung erreicht hat – und seinem Qualitätsanspruch gerecht wird. Bei der Kelterung gehört er zu den Trendsettern, bei den Reben dagegen setzt er auf die alten, seit Jahrzehnten bewährten Sorten, die am Zürichsee optimal gedeihen. So kreiert Erich Meier in Uetikon am See fruchtige, charaktervolle Weine auf höchstem Niveau – und gibt damit dem Zürichsee-Wein eine neue Dimension, die Fachleute und Weinliebhaber gleichermassen überzeugt.

Producer

Rusden Wines / Christine & Dennis Canute
RUSDEN WINES - At home in the New World, stylistically entirely in the Old World
In 1979 Christine and Dennis Canute bought 40 hectares of run-down vineyards on white sand and clay soil in the heart of the Barossa Valley. The original plan was to run the winery as a hobby alongside family and work.

Casa Lupo by Paladin
Casa Lupo is the Paladin family’s Valpolicella “subsidiary” and consists of 25 hectares spread between the towns of Negrar and Illasi in the province of Verona.

The Wild Alps
In 2016, Theresia Angel-Hämmerle and Peter Angel from Vorarlberg founded “The Wild Alps”, based in Balgach, Switzerland, to develop and produce an exceptional portfolio of fine spirits. Their vision was to capture the quintessence of gin, whisky, rum and vodka to really excite aficionados.