Gutiérrez Colosía
South wines from Gutiérrez Colosía
from Gutiérrez Colosía
Der Geheimtipp aus dem Lande des Sherrys. Sie ist zwar eine der Kleinsten, dafür zählt sie zu den Besten: die Sherry-Bodega Gutiérrez Colosía. Im Besitze von María Loreto Colosía, wird sie heute von Juan-Carlos Gutiérrez Colosía, seiner Frau Carmen Pou sowie von Carmen Redondo geführt. Gutiérrez Colosía verfügt seit jeher über alle Voraussetzungen, um besten Sherry (Jerez bzw. Xérès) zu keltern. Erstens über das beste Traubengut der Hauptsorte Palomino. Es stammt einzig von den erlesensten Lagen der Jerez Superior (Balbaina Alta und Balbaina Baja), deren Reben auf den typisch kalkhaltigen, besonders wasserspeichernden Albariza-Böden gedeihen. Zweitens verfügt er über beste klimatische Bedingungen. Die Meeresnähe und der damit verbundene Seewind Marera bringen den Rebbergen die nötige Feuchtigkeit und verleihen dem Sherry seine unvergleichliche Frische. Aber auch die Winde Poniente vom Westatlantik und der warme, mediterrane Levante temperieren die Sommerhitze und machen so den Sherry im Allgemeinen und denjenigen von Gutiérrez Colosía im Speziellen zu einem aussergewöhnlichen Produkt.

Producer

Standish / Dan Standish
The Standish Wine company was founded in 1999 by Dan Standish. He started at that time with a small, family-owned plot of almost hundred-year-old Shiraz vines in the heart of the Barossa Valley, in the sub-region of Vine Vale. He is part of the sixth generation of immigrants who settled here in 1848. In his career, Dan Standish gained experience not only in his home country, but also in California, Spain and France. He is passionate about the great wines of the Rhône Valley.

Supernatural Wine Co.
For the curious, the cosmopolitan, the devotees of organic and bio-dynamic principles, and most certainly for wine-fanatics: Our novelty from Hawke’s Bay in New Zealand is exceptional, exciting, and always leads to exhilarating discourse.

Castello del Terriccio
Castello del Terriccio is one of the largest agricultural estates in Tuscany (Province of Pisa) with its own microclimate. The approximately 1700 hectares extend from the northern end of the Maremma to the Tyrrhenian Sea. The vineyards enjoy a south-southwest exposure with the warming and luminous effect of the sea. The Mediterranean maquis and the eucalyptus trees growing all around it not only protect the grapes from the wind, but also imbue them with the scents and aromas that give the wines of the Terriccio their distinctive flavour.